Indre ro

Indre Ro

Lær at meditere – 5 tirsdage fra kl. 17-19.00
Små hold – Start den 09. april 2024

De fleste af os lever både tanke- og følelsesmæssigt, et liv med fokus på enten hvor vi er på vej hen (fremtiden) – eller tidligere har været (fortiden). Tendensen til at hvile vores opmærksomhed i fortid eller fremtid, er den største medvirkende faktor til tilstande som stress, angst, uro og depression.

Når vi mediterer, øver vi os i at være tilstede her og nu. Gennem denne træning, skaber vi mulighed for at leve vores liv med større glæde, ro, nærvær og balance. Evnen til at foretage bevidste valg øges samtidig drastisk, og på den måde bliver det nemmere for os, at lede vores liv i de retninger vi virkelig ønsker det.

Vi vil under kursusforløbet træne en bred vifte af meditations- og afspændingsteknikker, så du får mulighed for at tilegne dig præcis den meditations- og afspændingsform, som passer til dit temperament og livsstil. Hver gang vil vi også træne forskellige åndedrætsteknikker, som kan være en genvej til øget ro og fokus.

Tilmeld dig her

Indre ro

Kursusstart: 9. april 2024
Tidspunkt: kl. 17-19
Mødedatoer: 9. april, 16. april, 23. april, 30. april, 7. maj
Adresse: Stressklinikken City, Ny Adelgade 5, 2. th, 1104 København K
Pris: kr. 2.500,00

kr. 2.500,00

Der er plads på holdet

“…Mange tak for et super meditations kursus. Det har forbedret mit liv, og givet mig den ro jeg søgte.…“

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Ved at udfylde formularen, giver du dit samtykke til at modtage mit nyhedsbrev.

Skriv dig på venteliste til dit ønskede hold

Send mig en besked om dit ønskede hold og evt. tilføj en besked. Så får du besked blandt de første når der opstarter et nyt.