Sorg og krise

Sorg og krise

Når vi er i krise eller oplever et tab med efterfølgende sorg svækkes vores forsvar, og vi får adgang til ressourcer i både krop og sind, som ellers er utilgængelige for os. Derfor kan det som umiddelbart er uendelig svært, være en unik åbning til at skabe fundamentale og varige forandringer i vores liv.

Omvendt vil en ubearbejdet krise eller sorg lagres i vores system, hvor den optager plads og tapper vores ressourcer og energi.

Heldigvis er det aldrig for sent at bearbejde en sorg eller anden krise, da oplevelsen netop ligger lagret i kroppen, og kan forløses så snart vi er klar.

“…Jeg blev i efteråret ramt af en periode med stress og ulykkelighed og nogle frygtelige nakkespændinger.

Jeg fandt frem til Pernille og hendes fantastiske blide tilgang til at få åbnet min bevidsthed for vejen til at kende min krop og tankevirksomhed meget bedre.

Både igennem enekonsultationer og hendes kurser. Hvis jeg ikke havde mødt Pernille, tør jeg næsten ikke tænke på hvor indlejret smerten af såvel fysisk som psykisk karakter ville være nu.

Jeg kunne ikke være mere taknemmelig over at have fundet frem til hende.…“

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Ved at udfylde formularen, giver du dit samtykke til at modtage mit nyhedsbrev.

Skriv dig på venteliste til dit ønskede hold

Send mig en besked om dit ønskede hold og evt. tilføj en besked. Så får du besked blandt de første når der opstarter et nyt.