Fordybelsesdage

Fordybelsesdage

Fordybelsesdage: 4 lørdage fra kl 8-11
Du kan tilmelde dig næste sæson om:

Har du lyst til at gå dybere i din meditationspraksis, eller bare give dig selv nogle morgener, med god tid til opfriskning og fordybelse i teknikkerne?

Vi mødes 4 lørdage, hvor vi vil meditere, lave åndedrætsøvelser og afspænde. I det hele taget give dit nervesystem en sublim nulstilling, og tage din meditationspraksis til nye højder.

Vores overordnede emne er altid ‘At Give Slip’, som vi udforsker fra alle mulige leder og kanter.
Husk at Fordybelsesdagene er et fortsætterkursus, hvilket vil sige, at begynderkurset Indre ro er en forudsætning for at være med.

Tilmeld dig her

“…Fordybelsesdagene er for mig en naturlig og nødvendig del af min meditationspraksis.
Pernille skaber trygge rammer for at gå i dybden med et emne eller en teknik. Det er noget helt særligt at meditere i fællesskab med andre modige mennesker, og mærke hvordan energien ændrer sig i løbet af meditationerne.

Fordybelsesdagene har gjort, at jeg er kommet tættere på den, jeg er. Jeg er mere klar på, hvad jeg har behov for og lyst til, og også hvordan jeg bruger min energi bedst. Vigtigst af alt så er jeg blevet bedre til at være med alle typer følelser.…“

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Ved at udfylde formularen, giver du dit samtykke til at modtage mit nyhedsbrev.

Skriv dig på venteliste til dit ønskede hold

Send mig en besked om dit ønskede hold og evt. tilføj en besked. Så får du besked blandt de første når der opstarter et nyt.