Meditation & Åndedræt

Meditation, afspænding og åndedræt

Undervisning hver anden uge, onsdage eller fredage

Meditation, afspænding og åndedræt for tidligere deltagere på kurser v. Pernille.

Der sker bare noget, når vi mediterer sammen med andre. For de fleste af os er det nemmere, vi finder mere ro, og har vi en praksis derhjemme, er den meget lettere at holde i gang.

Hver anden onsdag eller fredag mødes vi og mediterer, afspænder gennem blid yoga og laver åndedrætsøvelser. 1,5 timer med fuldt fokus på nærvær, nuet og ro i sind og krop.

Er du blandt de 12 første der tilmelder dig, mødes vi desuden til en gratis xtra træning lørdag den 05.10.24 kl 9:30-11. Du modtager en e-mail med nærmere info om lørdagen umiddelbart efter din tilmelding, hvis du er blandt de 12 første.

Tilmeld dig her

“…Jeg har tidligere stiftet bekendtskab med meditation, og ville gerne lære mere. Der er mange steder og mange muligheder, men der er få, hvis overhovedet nogen steder, der kan måle sig med den atmosfære af ro og kærlig omsorgsfuldhed, som man oplever her hos Pernille. Jeg deltager i et af de gruppeforløb Pernille tilbyder, forløbet er bygget op om meditationsøvelser, yoga og efterfølgende afspænding.
Efter hver enkelt gang går jeg afspændt og glad hjem med nyfunden ro, og man kan fysisk mærke, at yoga øvelserne er nået ud i alle kroppens ”kroge”. At gøre noget godt for sig selv, har fået en helt ny betydning for mig.
Forløbet her giver mig både personlig indsigt, ro og afspænding. Som ekstra bonus har jeg i Pernille mødt et indfølende, kærligt og meget rummeligt menneske, hun har en dejlig evne til både at være til stede for den enkelte og hele gruppen i et og samme øjeblik. Jeg føler mig helt tryg ved hendes kompetente guidning og vejledning, og glæder mig hver gang til næste gang vi mødes.…“

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Ved at udfylde formularen, giver du dit samtykke til at modtage mit nyhedsbrev.

Skriv dig på venteliste til dit ønskede hold

Send mig en besked om dit ønskede hold og evt. tilføj en besked. Så får du besked blandt de første når der opstarter et nyt.