Spiseforstyrrelser

Spiseforstyrrelser

En spiseforstyrrelse er et symptom på en underliggende ubalance. Den kropsterapeutiske behandling vil derfor, gennem arbejdet med både krop, sind og psyke, tage udgangspunkt i bevidstgørelsen og bearbejdelsen af disse ubalancer.

En spiseforstyrrelse kan have forskellige ydre udtryk, men uanset hvilket ydre udtryk spiseforstyrrelsen har, forhindrer den os i at leve det liv, vi gerne vil.

Eksempelvis har vi ikke den energi og livskraft, der skal til for at leve et, for den enkelte, godt og glædesfyldt liv, hvis vi ikke giver vores krop den næring den har brug for. Billedlig talt kan man sige, at vi ikke fylder vores krop, og dermed vores livs muligheder og potentialer ud. Det kan også være, at vi fylder vores krop for meget ud, hvilket hæmmer vores bevægelsesfrihed og evne til at lade vores liv bevæge sig i den retning, vi ønsker det.

Beskrivelse af behandlingen

I den kropsterapeutiske behandling vil vi arbejde med at bevidstgøre og bearbejde de underliggende ubalancer, der giver sig fysisk til udtryk i spiseforstyrrelsen. Samtidig vil vi genfinde de kropslige, psykiske og mentale ressourcer, der skal til, for at klienten kan udfylde sine potentialer, og leve et glædesfyldt liv i overensstemmelse med hans/hendes ønsker og behov.

“…Det er få mennesker man møder i sit liv, som virkelig ændrer ens verden og ens liv.

Mange gange går mødet med andre mennesker hen over os, og vi påvirkes ikke i synderlig grad. Men sådan er det ikke med Pernille.

Hun har i enhver henseende ændret min verden og mit liv, til det bedre. Jeg har opdaget sider af mig selv, som jeg nu tør stå ved, og er blevet fuldt ud integreret i mig selv og min krop. Det er intet mindre end fantastisk.

Hver gang jeg har været hos Pernille er jeg et gladere og mere beriget menneske. Hun er i sandhed en engel. Sådan én der guider, rører og ser én. Hun er noget helt specielt og har en helt speciel evne til mennesket. Nu kan jeg slet ikke forestille mig mit liv som det var før jeg mødte Pernille. Og det skal jeg da heldigvis heller ikke.…“

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Ved at udfylde formularen, giver du dit samtykke til at modtage mit nyhedsbrev.

Skriv dig på venteliste til dit ønskede hold

Send mig en besked om dit ønskede hold og evt. tilføj en besked. Så får du besked blandt de første når der opstarter et nyt.