Pernille Nejst

Kropsterapeut, Åndedrætsterapeut og Meditationslærer

1.

Jeg er uddannet afspændingspædagog og er professionsbachelor i afspændingspædagogik og psykomotorik, som er en 3,5 årig fuldtidsuddannelse i kropsterapi.

Herudover har meditation altid optaget mig, og jeg har tilbragt nogle år i et Zen-Buddhistisk kloster i Californien, hvorfra jeg er meditationslærer.

Senest har jeg uddannet mig til åndedrætsterapeut, og er meget optaget af, hvordan kvaliteten af åndedrættet påvirker vores krop og trivsel.

2.

Jeg bruger aspekter fra min uddannelse som åndedrætsterapeut og meditationslærer i kropsterapien og aspekter fra kropsterapien og åndedrætsterapien på mine meditationskurser.

De tre supplerer hinanden perfekt, og skaber en sikkerhed for, at vi kommer hele vejen rundt.

Jeg brænder i det hele taget for formidlingen og bevidstgørelsen af sammenhængen mellem krop, sind og psyke, og hvordan vi kan bruge kroppens ressourcer til at realisere vores største potentialer og skabe mening og sammenhæng i vores liv.

3.

Min største styrke er nok min evne til meget hurtigt at kunne tydeliggøre kernen i den enkeltes problematik og hvordan vi bedst arbejder med den. Derudover er jeg en nørd i f til både kropsterapi og meditation, så jeg har en meget stor viden om begge dele. Den viden sammen med mine mange års erfaring gør, at en stemning af tillid, ro og håb hurtigt etableres.

Sideløbende med min private praksis, var jeg en årrække ansat hos overlæge dr. med Bo Netterstrøm på ’Stressklinikken’ på Nordsjællands Hospital i Hillerød. Her havde jeg både stresspatienter i individuel behandling og underviste grupper af patienter i meditation og afspænding. Jeg lærte utrolig meget i de år, både af Bo og hans tilgang til hele stress-området, og i samarbejdet med læger, psykiatere og psykologer.

Faktaboks

Navn: Pernille Nejst

Født: 19.08.68

Uddannelse: Psykomotorisk terapeut, Åndedrætsterapeut og Meditationslærer

Erfaring: Jeg har arbejdet med mennesker med stress- og angstproblematikker det meste af mit arbejdsliv.

Klinikken i Ny Adelgade

Jeg er indehaver af et klinikfællesskab i København, bestående af kropsterapeuter og psykologer.

Her har vi hver vores terapirum, samt en vidunderlig meditationssal.

Skriv en besked

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Ved at udfylde formularen, giver du dit samtykke til at modtage mit nyhedsbrev.

Skriv dig på venteliste til dit ønskede hold

Send mig en besked om dit ønskede hold og evt. tilføj en besked. Så får du besked blandt de første når der opstarter et nyt.