Traumer

Traumer

Et traume er en eller flere oplevelser, som vi på oplevelsestidspunktet ikke har været i stand til at bearbejde.

Et traume er en eller flere oplevelser, som vi på oplevelsestidspunktet ikke har været i stand til at bearbejde. Når en oplevelse ikke færdigbearbejdes, lagrer den sig i vores nervesystem. Her kendetegnes den ved et forhøjet beredskab, som ikke har en logisk årsag her- og nu. Mange både fysiske og psykiske gener kan spores tilbage hertil.

Beskrivelse af et Traumerforløb hos Pernille Nejst

“…Pernille er en ualmindelig dygtig behandler. Så kort og godt kan det siges 🤗. Hun er en nørd indenfor sit felt, og hun er utrolig omhyggelig i sit arbejde. Og så har hun en super god hukommelse. Hun ved rigtig meget om, hvordan det kropslige og det mentale hænger sammen, og man kommer hele vejen rundt hos hende.

Jeg har oplevet to store traumer med 14 års mellemrum . Der har jeg gået hos Pernille. Jeg ved ikke, hvordan jeg nogensinde skulle være kommet ud på den anden side uden Pernilles kyndige guidning, vise ord, kærlige blide hænder, konkrete anvisninger og humoristiske sans. Hun så ALTID lyset forenden af tunnellen, også da jeg ikke selv var i stand til at få øje på det. I dag ser jeg igen livets mange vidunderlige farver og glædes ved det hver eneste dag.

Jeg kan kun give Pernille mine aller varmeste anbefalinger. Du er bogstavelig talt i gode hænder med hende som behandler. …“

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Ved at udfylde formularen, giver du dit samtykke til at modtage mit nyhedsbrev.

Skriv dig på venteliste til dit ønskede hold

Send mig en besked om dit ønskede hold og evt. tilføj en besked. Så får du besked blandt de første når der opstarter et nyt.