Meditation

Alle meditationsforløb bygger på den unikke kombination af meditation og afspænding. Læs om fordelene ved kombinationen her

Når vi mediterer, øver vi os i at være tilstede her og nu. Gennem denne træning, skaber vi mulighed for at leve et liv i glæde, ro, nærvær og balance. Vi bliver i højere grad i stand til at foretage bevidste valg og herigennem lede vores liv i den retning, som vi ønsker det. Læs mere om Meditation

Grundkurser

Indre ro

Kursus i meditation og afspænding. 5 tirsdage fra kl. 17.00-19.00. Næste kursusstart den 10. november 2020

Urban Sommer Meditation

Urban Sommer Meditation for begyndere, max 8 deltagere. Kom, lær og mediter hver morgen i en uge. Herefter er du fuldt udstyret til at fortsætte praksis på egen hånd. Opstart d. 08.06 - kl. 08-10.

Meditation og Mindfulness for Virksomheder

Meditation og Mindfulness for Virksomheder

Meditation øger arbejdsglæden, giver større fokus og overskud, klik ind og læs mere samt udtalelser fra virksomheder

Fortsætterkurser

Fordybelsesdage

3 søndage fra kl. 8-11, hvor vi arbejder med emnet 'At give slip'. At give slip er basen for al meditation. Når vi giver slip, mærker vi en dyb indre ro. Næste kursusstart d. 10. januar 2021.

Morgenretreat

Den 2. søndag i advent kl 6-9 mediterer vi julefreden ind. I disse tidlige morgentimer findes en magisk stilhed og helt særlig ro.

Yoga og meditation/Mindfulness

Yoga og meditation for dig der allerede har taget Indre ro kurset eller andet grundkursus i meditation. Næste kurser starter i august 2020, klik ind og se de 4 forskellige hold.